Kymppiremontit saavat hyötyä tietosuojavalmennuksesta

”Kymppiremontit on remonttialan yritys, joka toteuttaa talojen ulkopintojen remontteja.

Tarvitsimme avuksemme ammattilaista, joka voisi auttaa meidät viemään GDPR:ään liittyvät asiat tarvittavalle tasolle. Pekalla oli tietotaitoa ja osaamista sekä valmiit työkalut.

Yhteistyömme hänen kanssaan on jatkuvaa. Meillä on aina tietyin väliajoin katsaus siitä, missä mennään. Pekalla on aina se ajantasaisin tieto ja hän tuntee meidän tarpeemme, joten voimme tarvittaessa nopeastikin peilata tilannettamme hänen kanssaan.

Avainsanoja yhteistyössä ovat helppous, ammattitaito sekä valmiit työkalut.”

Tuomas Taskila, toimitusjohtaja, Kymppiremontit Oy

29.03.2020

Maplet Oy: Pekka ymmärtää meidän liiketoimintaamme

Yhteistyössämme Tikkasecin kanssa on ollut parasta se, että Pekka ymmärtää liiketoimintaamme. Hänellä on riittävää asiantuntemusta, hän osaa löytää juuri ne oleelliset yksityiskohdat ja pystyy keskittymään oleelliseen.

02.03.2020 | Pekka Vepsäläinen

Harjoitus tekee mestarin – tietosuojassakin

Tietosuojaan liittyviä toimenpiteitä kannattaa harjoitella, jotta sen toteuttaminen sujuu niin normaalissa arjessa kuin poikkeustilanteissakin.

28.02.2020 | Pekka Vepsäläinen

Kymppiremontit saavat hyötyä tietosuojavalmennuksesta

Kymppiremontit saa tietosuojaan liittyvien asioiden toteutukseen hyötyjä jatkuvasta tietosuojavalmennuksesta, jossa Tikkasec on heille tukena.

25.02.2020 | Matti Vepsäläinen

Tietojen minimointi – CASE kotiosoite

Mitä tarkoittaa tietosuoja-asetuksen mainitsema tietojen minimointi? Voiko myyjä tallentaa CRM-järjestelmään asiakkaan perheenjäsenten tietoja? Voiko kotiosoitetta kysyä työnhakijalta?

03.02.2020 | Pekka Vepsäläinen

Hankintavaiheessa voidaan ratkaista tietoturvaa ja tietosuojaa kustannustehokkaasti

Tietojärjestelmien ja palveluiden hankintavaiheessa voidaan vaikuttaa tietoturvan ja tietosuojan toteutumiseen kustannustehokkaammin kuin jättämällä niiden huomiointi myöhempään ajankohtaan.

Ota Yhteyttä